#1 2011-08-20 13:13:51

Nula

Administrator

Punktów :   

Zemścić się na rodzinie , czyli przygoda Siergieja

Idziesz tak i rozmyslasz nad tym co zrobisz jak spotkasz swoich rodziców.

#2 2011-08-20 13:19:13

Siergiej

Administrator

Punktów :   

Re: Zemścić się na rodzinie , czyli przygoda Siergieja

Niech no jak ich tylko dorwę w swoje ręce... Pokaże im że zrobili błąd porzucając mnie... - Rozmyślając szedłem sobie spokojnie. Przyglądałem się darom od matki natury i szukałem również jakiegoś przeciwnika. Współczuje mojemu przeciwnikowi... Przynajmniej wyżyje się troszeczkę... Przyjrzałem się środowisku które mnie otaczało , uważniej przyjrzałem się rzeczą które ułatwiłyby mi walkę. Kiedy już rozpoznałem teren szukałem z większą uwagą jakiegoś przeciwnika.

#3 2011-08-20 13:26:08

Nula

Administrator

Punktów :   

Szukasz i szukasz widzisz tylko niedzwiedzia ktory cie tagze zobaczyl i patrzy sie w twoja strone i czeka na twoj ruch. Zaczeles isc troszeczke do przodu a niedziwedz zrobil to samo. Podszedl do ciebie i zaczol cie obwachiwac. Stanol na dwoch lapach i wziol cie w objecia. Chyba cie polubil.

#4 2011-08-20 13:30:30

Siergiej

Administrator

Punktów :   

Kiedy niedźwiedź mnie ścisnął myślałem że chce mnie zmiażdżyć ale kiedy przekonałem się że mnie lubi również go uścisnąłem a następnie uwolniłem się z uścisku. Zacząłem głaskać zwierzaka i dałem mu krakersa xD , następnie powiedziałem do niego - Wybacz malutki ale nie mogę się zbytnio przywiązywać , wrócę do Ciebie kiedy wykonam swoją misję. - Po tych słowach poszedłem dalej drogą i rozglądałem się dalej.

#5 2011-08-20 13:37:53

Nula

Administrator

Punktów :   

Niedzwiedz dalej za tobą szedł nie mógł się pogodzić z tym że nie może iść z tobą i podąża twoimi śladami. Po chwili odwracasz się i widzisz że niedziwiedz leży na ziemi z dziurą w brzuchu wielką na głowę.

#6 2011-08-21 19:05:44

Siergiej

Administrator

Punktów :   

Kiedy zobaczyłem dziurę w brzuchu mojego przyjaciela wpadłem w szał! Szybko podszedłem do niego i podniosłem go , następnie położyłem go pod drzewem i powiedziałem do niego - Pomszczę Cię! Poczekaj tutaj , rozprawie się z twoim zabójcą i pochowam Cię... - Po tych słowach wstałem i z ogniem w oczach zacząłem rozglądać się za oprawcą!

#7 2011-08-22 20:33:29

Nula

Administrator

Punktów :   

Szukałeś zabójcy ale nikogo nie znalazłeś tylko parę wiewiórek i troszeczkę slimaków. Nic po zatym.

Brak nowych postów:
Nowe posty:
Przyklejony:
Zamknięty:

Stopka forum

RSS